Event rond kennis, kwaliteit & productie en ERP in de voedingsindustrie

Hoe kan u de strenge kwaliteitseisen in de productieomgeving van een voedingsbedrijf integreren zonder te moeten inleveren aan efficiëntie? Hoe stuurt u uw productie zo goed mogelijk aan? Voor veel voedingsbedrijven blijft het een uitdaging een gezonde mix te vinden tussen de vereiste administratie, de dagdagelijkse productieprocessen en de kwaliteitsborging. Op 17 november organiseert Syntra Bedrijfsopleidingen hierrond een event in Hasselt, waaraan ook Sirris een bijdrage levert.

Dit namiddagevent wil in de eerste plaats productieverantwoordelijken, HR-managers, kwaliteitsverantwoordelijken en plant managers uit de voedingsindustrie zicht geven op de beschikbare methodes en softwaretools. Daarnaast krijgen zij, met de hulp van enkele inspirerende sprekers en cases, een overzicht van de verschillende samenwerkingsmogelijkheden rond innovatieve oplossingen en productieprocessen.

Op 17 november mag u een boeiende namiddag verwachten met interessante gastsprekers en een vrijblijvende netwerkborrel. Mark Van Pee, Senior Engineer Smart Production & Factory of the Future, geeft de voordracht 'Best Practices voor productieplanning en –aansturing over sectoren heen', waarin hij bekijkt welke methoden het meest bijdragen aan de werking en wat de troeven en tekortkomingen zijn van de softwaretools op de markt.

Deelname aan dit event is gratis, maar inschrijving is vereist. Meer info en de mogelijkheid tot inschrijving vindt u op de website van Syntra.