European Pressure Equipment Research Council te gast bij Bureau voor Normalisatie

Op 27 en 28 januari vindt de jaarlijkse bijeenkomst van het EPERC, het Europees strategisch centrum voor onderzoek aangaande drukapparatuur, plaats bij het Bureau voor Normalisatie in Brussel. De eerste dag wordt een technisch forum rond in-service testing georganiseerd, de tweede dag is voorbehouden voor de algemene vergadering en presentaties rond de toekomst van drukapparatuur in Europa.

Op 27 januari heeft een technisch forum plaats, met als thema 'Alternatives to in-service pressure testing of components in ageing power & process plant', waarvoor negen lezingen en een panelgesprek voorzien zijn. Nadien volgt nog een open vergadering van de werkgroep 'Ultra super critical power plants' en van de werkgroep 'Fatigue'.

Op 28 januari wordt de algemene vergadering georganiseerd (toegankelijk voor leden en niet-leden), voorafgegaan door twee lezingen over het Europese onderzoek in drukvaten en de status van de Europese normen EN13445 en 13480.

De voertaal van dit tweedaagse event is Engels. Meer info en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u op de website van het EPERC.