Eerste Belgische Factories of the Future wijzen u de weg

Innovatiecentrum organiseert, in samenwerking met Sirris en Agoria, twee events rond de Fabrieken van de Toekomst en laat hierbij enkele bedrijven aan het woord, waaronder Award-winnaars Newtec en Dentsply. Op 25 februari vindt de Research@Lunch 'Geef je bedrijf een voorsprong' plaats in Gent, op 17 maart is het de beurt aan een gelijkaardig event in Lummen.

Op 25 februari komt u alles te weten over hoe als maakbedrijf in België een duurzame toekomst te blijven garanderen. Sirris en Agoria geven meer uitleg over de aanpak en status van de Made Different-methodologie. Tussendoor presenteren voorloper ARGON Measure Solutions en Factory of the Future Award-winnaar Newtec hun bedrijfscases. Hun aanpak en ervaringen zullen ongetwijfeld ook u inspireren om uw eigen activiteiten te versterken. Ook verneemt u de status en details van het programma en welke maatregels ook u kunnen steunen bij uw transformatie tot Bedrijf van de Toekomst.

Op 17 maart vindt een gelijkaardig event plaats in Lummen: hierop zullen Belparts en Factory of the Future Award-winnaar Dentsply toelichting geven over hun manier van werken.

Interesse? Alle praktische info vindt u terug in de agenda van Innovatiecentrum!