Drones en UAV's palmen C-Mine in

Wil u getuige zijn van drone-toepassingen in de bouwsector, transport, logistiek, beveiliging, land- en tuinbouw, .... Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in wetgeving en innovaties? Of wilt u een drone-demonstratie van kortbij volgen? Op 21 april vindt de Drone Convention plaats en wordt C-Mine in Genk voor even het centrum in Europa voor alles wat met drones en UAV's te maken heeft.  

2015 belooft het jaar te worden waarin drones hun plaats in de wereldwijde economie veroveren.  De Drone Convention geeft alvast een goed beeld van de situatie vandaag en wat de toekomst zoal te bieden heeft. Op het programma van het event staan alvast enkele keynote-sessies van vooraanstaande internationale sprekers. De voormiddag wordt afgesloten met een visiedebat van enkele prominente gasten, ingeleid door Lieven Scheire. Tijdens de middag presenteren verschillende bedrijven mogelijke economische en commerciële toepassingen met drones. Zij geven een live drone-presentatie in de oude mijnsite. Ook zijn er permanent standruimtes en drones te bezichtigen in de gebouwen van C-Mine. 

De namiddag brengt een focus op de meest actuele toepassingen van drones binnen het bedrijfsleven. Met onder andere aandacht voor de sectoren bewaking, bouw, industrie, transport, overheid en land- en tuinbouw zorgt de Drone Convention voor herkenbare toepassingsgebieden. Minister van Defensie Steven Vandeput verzorgt de afsluitende keynote, gevolgd door een netwerkdrink in de prachtige barenzaal van C-Mine. 

Meer info en de mogelijkheid tot registratie vindt u hier. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!