Digital First, een roadmap in digital business

Op 19 oktober vindt Digital First Event plaats in Brussel, een toonaangevende bijeenkomst voor digitalisering. Doel van het event is het verkennen van de laatste technologieën, de nieuwe golf van technologische adoptie, marktevolutie, nieuwe oplossingen, innovatieve technologie, nieuwe opportuniteiten en trends. 

Ook op deze 12de editie komen alle aspecten van de digitale industrie aan bod, waaronder IoT, artificiële intelligentie, AR, digitale marketing, e-commerce, cloud computing, cyber-security, ... Zo draagt Digital First bij tot meer inzicht in hoe digital de manier heeft veranderd waarop bedrijven, overheden en consumenten interageren met de fysieke en digitale wereld. 

Sirris zal aanwezig zijn op de stand van icity.brussels, waar we het nieuwe Smart Connected Innovation Lab zullen voorstellen en meer in detail toelichten. Zo zullen we er de eerste demonstrator binnen dit project tonen, gebaseerd op de robotstofzuiger Roomba (zie foto bovenaan) waarmee we de mogelijkheden van digitale servitisatie laten zien. 

De oprichting van het Lab kadert in het icity.brussels-project, een door ERDF en Innoviris gesubsidieerd initiatief van ULB, VUB en Sirris dat volledig gewijd is aan de versterking van onderzoek en innovatie in ICT in het Brussels Gewest. 

Interesse?

Meer info over Digital First vindt u hier!
Meer info over Smart Connected Innovation Lab vindt u hier
.