Derde Cross Border Event rond advanced materials stimuleert samenwerking met de buren

De ontwikkeling en productie van innovatieve geavanceerde materialen is goed vertegenwoordigd en economisch belangrijk in Noord-West-Europa. TTC (Top-Technology-Cluster) wil deze evolutie stimuleren en organiseert op 30 september haar derde Cross Border Event, waarop bedrijven en instituten uit België, Nederland en de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen nieuwe partners kunnen vinden in industrie en R&D. (voertaal = Engels)

De sector van advanced materials is goed vertegenwoordigd in Noord-West-Europa en ontwikkelt uiterst innovatieve producten en processen. De regio biedt potentieel en opportuniteiten voor succesvolle samenwerkingen in materialen, producten en processen, maar ook tooling en simulatie. Internationale partnerschappen worden aangemoedigd samen te werken om innovatiegerichte samenwerkingen over de grenzen heen te stimuleren en dit via technologietransfer, toegang tot de markt en netwerking.

Tijdens het event worden verschillende workshops georganiseerd die de aanwezigen de gelegenheid geven actief deel te nemen aan vraaggestuurde projecten met collega's uit de buurlanden. De focus zal hierbij voornamelijk liggen op technologie en toepassing van advanced materials op lichtgewicht constructies en producten.

Het derde Cross Border Event vindt plaats in Cercle de Wallonie, Palais abbatial du Val Saint Lambert, in Seraing. Deelname is gratis, maar registratie is vereist. Ook is het mogelijk gratis een stand (2 x 2 m) op te zetten tijdens het evenement.

Klik hier voor het programma en registratie!