Conferentie rond kracht van innovatieve maakindustrie in Vlaams-Nederlandse Delta

Tijdens de zesde Vlaams-Nederlandse Delta Conferentie, die plaatsvindt op 9 november, mag u rekenen op negen inspirerende bedrijven die in debat gaan over de toekomst en een keynote over hetzelfde topic.

Wereldwijd zijn tal van delta’s uitgegroeid tot economische polen. Maar wat maakt de Vlaams-Nederlandse Delta zo bijzonder? Heeft de regio voldoende aantrekkingskracht in haar creativiteit en innovatiecapactiteit? Welke toekomst ligt er voor de innovatieve maakindustrie? Wat kan haar mondiale positie versterken? Welke rol spelen overheden, kennisin­stellingen en ondernemingen zelf in deze evolutie(s)? Daarover gaat het dit jaar op de zesde Vlaams-Nederlandse Delta Conferentie.

Negen dynamische en gevarieerde bedrijven inspireren elkaar en het publiek. Een toppanel gaat met hen in debat over de toekomst van de innovatieve maakindustrie in de Delta en het belang van 'game changers' die volop gebruik maken van de krachten van de Delta. Jonathan Holslag sluit af met een pittige keynote over dit onderwerp.

Dit gratis event vindt plaats op 9 november in Het Pand in Gent en is bestemd voor vertegenwoordigers van besturen, kennisinstellingen, middenveldorganisaties, havens en de Vlaamse en Nederlandse bedrijven die over de grens actief zijn, samenwerken of met partners over de grens willen kennismaken.

Het programma en andere info vindt u op de website.