Conferentie en beurs rond slimme elektronische systemen

Op 20 oktober biedt internationaal georiënteerde Smart Systems Industry Summit (SSIS) met zijn conferentie en beurs een uniek platform voor netwerking en business. Het event brengt alle grote spelers, bedrijven en innovators in het domein van slimme elektronische systemen samen. Ook Sirris mag niet ontbreken en zal aanwezig zijn via het WalSmart-initiatief.

De conferentie biedt een platform  voor bedrijven en organisaties binnen het betreffende ecosysteem, om er hun resultaten en verwezenlijkingen in de verschillende toepassingsdomeinen te tonen.  Op één dag krijgen de aanwezigen een update van alle lokale expertise en een sneakpreview van wat de toekomst zal brengen in de domeinen 'Smart Health', 'Smart Vehicles', 'Smart Home and Cities', 'Smart Vision', 'Smart Security' en 'Smart Power'. Binnen deze zes tracks spreken meer dan 32 specialisten uit het domein van slimme elektronische systemen.

Beurs

Parallel aan de conferentie vindt een beurs plaats, waarop de standhouders van meer dan 30 bedrijven en organisaties hun meest recente functionaliteiten, producten of diensten en business-voorstellen presenteren. Of u nu op zoek bent naar inspiratie voor de volgende generatie technologische ontwikkelingen, de toepassingen van producten of voorstellen voor een nieuw contract, dit evenement is er de uitgelezen plaats en gelegenheid voor. De beursvloer biedt dan ook voldoende ruimte voor zaken en netwerking.

WalSmart

Ook WalSmart zal aanwezig zijn met een stand. Hierop zal het  initiatief, waarin Sirris, Multitel Centexbel, CRM en CEWAC de handen in elkaar geslagen hebben slimme producten en systemen tonen, die mogelijk werden dankzij de evoluties in innovatieve controlesystemen. Het doel van deze producten en systemen is metingen verrichten  in hun omgeving, om ermee in interactie te gaan. Dankzij het bundelen van hun krachten kunnen de vijf partners een reeks van complementaire competenties aanbieden, die alle aspecten omvatten gelinkt aan functionaliteiten (sensoren, communicatie, datamanipulatie, ...) en de integratie ervan in producten en systemen (materialen, processen, microfabricage, packaging).

SSIS vindt op 20 oktober plaats in Mechelen. Meer info vindt u hier!