Coach Red Lions sluit Manufacturing Day af

Een nieuwe, boeiende aanwinst aan het programma van Manufacturing Day is de presentatie 'Inspiratie en Innovatie uit onverwachte hoek' door Marc Lammers. Deze 'modern-style' coach van het Belgische mannenhockeyteam Red Lions heeft zo zijn eigen innovatieve, succesvolle aanpak.

Door gebruik te maken van moderne technologie en de juiste (maar voor zijn vakgebied vaak exotische) coachingmethodes, leidde hij zijn teams niet alleen naar zilveren en gouden medailles, maar werden zij ook wereldkampioen.

In zijn getuigenis zal Marc uitleggen hoe moeilijk het kan zijn om teams te motiveren en de prestaties te verbeteren. Slechts met vallen en opstaan leerde hij de juiste coachingmethodes toe te passen. Zowel bij de training als tijdens de wedstrijd zelf wordt gebruik gemaakt van verschillende moderne technologieën die niet voor de hand liggen binnen zijn discipline, en waarvan het gebruik dus door ‘thinking out of the box’, actieve exploratie van en adoptie vanuit andere vakgebieden en technologiedomeinen mogelijk werden. Aan de hand van sprekende voorbeelden legt Marc uit wat de voorwaarden zijn om tot innovatie te komen, hoe kopiëren van anderen alleen niet werkt, hoe jezelf te richten op eigen sterktes in plaats van zwakheden en hoezeer je anderen nodig hebt om je doel te bereiken.

Dat innoveren de sleutel tot de toekomst is, weten de meeste bedrijven ondertussen wel, maar hoe eraan beginnen? Met het programma dat Sirris voor deze editie van Manufacturing Day heeft klaargestoomd, kunnen de deelnemers de nodige inspiratie opdoen en zo zelf de eerste stap zetten naar de Factory of the Future.

Bekijk het volledige programma en het inschrijvingsformulier!

Dit event wordt georganiseerd met steun van  :

 

AO-logo 
http://agentschapondernemen.be

 

Logo ViA-NIB  

http://www.nieuwindustrieelbeleid.be

 

IWT - agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie 

www.iwt.be