Brokerage event rond Belgische innovatie in windenergie

Op 21 september organiseert de Belgian Energy Research Alliance (BERA) samen met het IBN Offshore Energy (waarbij ook het OWI-Lab betrokken is), Tweed en VLIZ een brokerage event om de Belgische offshore windindustrie te verbinden met onderzoekscentra.

Het event zal plaatsvinden in de kantoren van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) in Oostende. Het centrale element op het programma is een sessie met 24 'flash-presentaties' van elk 2 minuten, waarin een aantal industriële leiders en senior onderzoekers aan universiteiten hun visie geven op de huidige uitdagingen in windenergie op het vlak van assessment,  ontwerp, installatie en O&M. Deze sessies worden gevolgd door een rondetafelgesprek rond deze topics, met een netwerkingslunch als afsluiter. Naast het OW-Lab zal ook de Data Innovation-afdeling van Sirris vertegenwoordigd zijn op het brokerage event. 

Tijdens het event krijgen bedrijven de gelegenheid een stand te voorzien om hun producten of diensten te tonen.

Interesse? Het programma en andere informatie vindt u op de website van het OWI-Lab! 

Het Innovatief Bedrijfsnetwerk (IBN) rond offshore energie biedt u inhoudelijke ondersteuning om uw innovatieproject rond offshore wind-, golfslag- en getijdenenergie uit te werken. Sirris neemt hierin het voortouw.

(Bron: Compfight)