Beleef technologische evolutie op Disruptival - The Experience

Zelf een drone besturen, kijken door een VR-bril, de nieuwste materialen vastnemen, cobots bedienen, ... op 31 augustus kan het allemaal. Kom naar Oostende, beleef de technologie van morgen en ontdek kansen voor uw bedrijf!

Wist u dat... virtual en augmented reality al toegepast worden in de opleiding van werknemers en in het onderhoud van machines op afstand? Dat cobots dienst doen als derde arm voor arbeiders en zo helpen bij een efficiëntere assemblage? Dat nieuwe productietechnieken van materialen nieuwe vormen en functionaliteiten van producten mogelijk maken? Of dat technologie exponentieel evolueert en steeds efficiënter, sneller en goedkoper wordt?  En dat er daarom heel wat technologieën op de rand van een échte doorbraak staan?

Tijdens Disruptival kunt u de nieuwste ontwikkelingen van onze kennis- en onderzoeksinstellingen zelf ontdekken en beleven op één leuke locatie, op één namiddag tijd! Ziet u de toepassingen voor uw bedrijf nog niet helemaal?  Innovatiecoaches bieden raad rond de mogelijkheden voor productie, onderhoud, logistiek, productontwikkeling, ondersteunende processen,…  Zo neemt uw bedrijf alvast een voorsprong in deze technologische (r)evolutie!

Het Disruptival is een organisatie van de in West-Vlaanderen gevestigde kennis- en onderzoeksinstellingen AMS, Centexbel, Howest, imec, KU  Leuven, Sirris, UGent, Vives, POM West-Vlaanderen en TUA West.

Het programma, alle praktische info en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u hier.

(Bron foto bovenaan:  https://www.eventbrite.com)

Tags: