Beleef de Week van de Miniaturisatie van achter uw computer!

Sinds maandag 6 oktober loopt de Week van de Miniaturisatie op de Sirris-site in Seraing. Het evenement kreeg tot nu tot nu toe niet minder dan 100 bezoekers over de vloer. Naast het live gebeuren, staat er een en ander online op het programma, om wie deze week niet aanwezig kan zijn, toch de kans te geven deel te nemen.

Umberto Baraldi @ Made in Sirris during week of miniaturisation

Het sterke aantal bezoekers hebben we onder meer te danken aan het event 'Made in Sirris' op maandag, waarop heel wat bedrijfsleiders uit de Luikse regio aanwezig waren via de Chambre de Commerce et de l’industrie (CCI). Op deze gelegenheid presenteerden enkele bedrijven, waaronder Physiol, hoe ze samen met Sirris een geslaagd project konden realiseren.

Een buffet aan technologische mogelijkheden

Dat de 'open deur'-formule werkt, lijdt geen twijfel. Wie komt om een bepaalde technologie te leren kennen, krijgt meteen ook het volledige plaatje van miniaturisatie en de verschillende technologieën voorgeschoteld, wat een duidelijker beeld van de technologische mogelijkheden geeft. Toch blijft de aanpak zeer persoonlijk, dankzij gerichte gesprekken met de aanwezige experts die, wanneer gewenst, samen met de bezoekers kort mogelijke projecten evalueren.

Virtueel bezoek

Wie de wondere wereld van microbewerken en miniaturisatie live wil komen ontdekken, is nog tot en met vrijdag welkom in Seraing!

Maar ook wie er deze week niet bij kan zijn, hoeft niet op zijn honger te blijven zitten. U kunt deelnemen aan de online rondleiding op donderdag 9 oktober, tussen 13:00 en 17:00 uur. Klik hier om u hieraan deel te nemen.

Heeft u specifieke vragen voor de experts? Stel ze rechtstreeks via een chatsessie!