Best practices delen tijdens Lean Lead 2020

Wilt u op de hoogte blijven? Gelijkgestemden ontmoeten? Op zoek naar inzichten en innovatieve ideeën voor uw uitdagingen? Deel op 20 februari samen met 100 vooraanstaande bedrijven kennis en ervaring in het Lean netwerk!

Zelfs na tal van succesvolle veranderingen en uitdagingen blijven heel wat bedrijven nog steeds zoeken naar nieuwe inzichten en ideeën. Dat is ook nodig want snelle en voortdurende veranderingen worden het nieuwe normaal. Het Lean Lead-netwerk kan u daarbij helpen: binnen dit netwerk van experts worden 'best practices' in diverse clusters van bedrijven met dezelfde maturiteit en uitdagingen.

Dit jaar worden volgende clusters georganiseerd: LEAN@PRODUCTION, QRM@PRODUCTION, LEAN@FOOD, LEAN@LOGISTICS, LEAN@MAINTENANCE, TEAM@WORK en INDUSTRIE4.0@WORK.
 
De kick-off vindt plaats op 20 februari. Naast inspiratie krijgt u diezelfde dag ook de kans om uitvoerig kennis te maken met uw cluster van gelijkwaardige bedrijven. Hier bepalen de aanwezigen zelf het jaarprogramma van de drie verdere samenkomsten op basis van hun best practices en verwachtingen.

Naast de kick-off organiseert het netwerk doorheen het jaar nog drie praktijkgerichte samenkomsten bij collega-bedrijven onder begeleiding van een lean coach. Leren van elkaar staat hier centraal.
 
Interesse? Hier vindt u meer info!

(Bron foto: https://www.leanlead.be)