Precisie

Nieuwe producten met innovatieve eigenschappen en strenge performantiecriteria vereisen steeds preciezere componenten. Productnauwkeurigheid wordt dus steeds belangrijker, maar de productiekosten mogen niet oplopen. Hoe bewaart u het evenwicht?

 

 

Toepassingen van precisieproductie

Dankzij geavanceerde technologieën kunt u snel een prototype van een precisieonderdeel verwezenlijken, een oppervlak minder ruw maken of details aanbrengen op grote oppervlakken. Ook kunt u een hoge precisie bereiken met harde of broze materialen, of near-net-shapes bewerken in nieuwe, moeilijk behandelbare materialen.

Knowhow binnen handbereik

Heeft u bepaalde precisiecomponenten die achteraf nog bewerkt moeten worden om de vereiste hoge precisie te garanderen? Onze experts reiken u manieren aan om de materiaalspanning te beheersen of precisie te garanderen voor een hele serie. Ze tekenen tot slot de best mogelijke productieprocessen voor u uit, van idee tot effectieve toepassing.

Toegang tot de nieuwste infrastructuur

In ons labo staat hightech apparatuur ter beschikking om relatief grote componenten tot 300 x 300 x 300 mm snel en in één keer te bewerken tot op enkele micron nauwkeurig. U vindt er alle nodige meetapparatuur. Via ons partnernetwerk hebben we daarnaast ook toegang tot een bijzonder ruim aanbod van andere precisiemachines.

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u precisieproductie gebruiken voor uw nieuwe producten of toepassingen? Sirris is de ideale partner voor zowel technologisch advies als voor praktische oplossingen.

Contacteer ons voor meer informatie!

Excelling through precision manufacturing - zes white papers tonen de weg!

Precision manufacturing - an opportunity to excell Succesvol concurreren op wereldniveau vraagt om een combinatie van een aantal unieke voordelen en weten hoe boven de rest uit te steken. Precisieproductie biedt u deze mogelijkheid. Tezelfdertijd stellen zich enkele uitdagingen op het vlak van machines, sturing en gereedschap. We identificeerden zes domeinen waarin een bedrijf het verschil kan maken en gaan hier dieper op in in zes white papers.

Registreer en download hier.