Mechatronica

Uw producten, machines en volledige productieapparaat moeten aan steeds strengere eisen voldoen. Hoe zorgt u ervoor dat uw productie performanter, sneller, preciezer, stiller, schoner en flexibeler wordt? Doe een beroep op onze mechatronica-experts en ontdek hoe u uw bestaande systemen optimaliseert, de complexiteit ervan beheerst en producten van de toekomst ontwikkelt.

De industrie vandaag vraagt niet alleen performante machines. Vanuit diverse regelgeving en vanuit hun klanten komen steeds meer vragen af op machinebouwers naar energiezuinigere machines met een hoger gebruikerscomfort. Maar, niet tegen elke kost en zonder prestatieverlies.

Slimme sensoren

Bij het inzetten van nieuwe technologieën is de timing cruciaal. Is de tijd rijp om slimme sensoren in uw machines te integreren

Modelgebaseerde productontwikkeling

Mechatronische systemen zijn zeer complex. Met een systematische aanpak loopt u minder kans op fouten bij het ontwerpen of aanpassen van machines.

De mogelijkheden om te innoveren met mechatronica zijn talrijk. We komen graag bij u langs om het potentieel van mechatronica voor uw bedrijf in kaart te brengen. Neem vrijblijvend contact op.

Sirris slaat de handen in elkaar met Flanders Make, en stelt het industrieel toponderzoek in het domein van mechatronica beschikbaar voor de sector. Met de opgedane kennis helpen we u verder bij uw innovaties op het vlak van mechatronica.