ICT

Software is overal. Ook technologie- en maakbedrijven maken er volop gebruik van, al is het soms een hele uitdaging om bij te blijven. Sirris helpt u om het volle potentieel te benutten van innovatieve software- en ICT-toepassingen, zoals cloud computing en (big) data storage. We vertellen u ook hoe die innovaties vlot naar de markt te brengen.

Dankzij het SeCloud-project werd Sirris zich bewust van het potentieel van collaboratieve innovatie in verschillende domeinen van de cyberveiligheid. Zo ontstond het ‘Brussels Initiative on Cybersecurity Innovation’ (BICI), in samenwerking met partners van het strategisch platform SecurIT. Dit operationele initiatief is bedoeld om de collaboratieve innovatie op het vlak van cyberveiligheid te promoten en vooruit te helpen.

Slim inzetten van data, dat is tegenwoordig een goede manier om competitief voordeel te halen. Of u nu mikt op efficiëntere processen, een meer gepersonaliseerd aanbod of nieuwe producten of services: u hebt er onderbouwde gegevens voor nodig. De meeste bedrijven hébben wel heel wat data, alleen vergt het kanaliseren, interpreteren en inzetten ervan stevig wat knowhow en ervaring. En die vindt u bij de Data Innovation-experts van Sirris.

Software & ICT zijn overal. Voor ontwikkelaars van producten en diensten is ICT-technologie dan ook uitgegroeid tot een belangrijke bouwsteen om te innoveren.

  • Het internet is uitgegroeid tot een stabiel distributiekanaal voor softwareproducten, waardoor miljoenen potentiële klanten binnen handbereik komen.
  • De beschikbaarheid op grote schaal van mobiele en wearable devices in alle mogelijke vormen en formaten ontsluiten totaal nieuwe toepassingsdomeinen.
  • Het potentieel van (big) data is zowel een opportuniteit als bedreiging die de industrie dwingt op een ander manier na te denken over innovatie. Bedrijven moeten gaan innoveren met data.

Het op de markt brengen van ICT-gebaseerde producten is vandaag meer dan ooit een kunst. Inspelen op de nieuwste trends vraagt een doordachte aanpak op het vlak van engineering, productmanagement en go-to-market. Drie aspecten waar Sirris u bij kan ondersteunen.

Ons team helpt u bij deze uitdagingen via een unieke aanpak vanuit 3 invalshoeken – businessmodel, technologie & engineering.

Wilt u de mogelijkheden aftoetsen om te innoveren via ICT? Sirris’ ervaringsdeskundigen bieden u individuele begeleiding.

Neem vrijblijvend contact op met onze ICT-experts!