Duurzaamheid

Lagere kosten, tal van mogelijkheden!

Duurzaamheid brengt toenemende eisen en kosten met zich mee. Worstelt uw bedrijf hier ook mee? Verander uw insteek! Een duurzame innovatie kan leiden tot kostenbesparing, nieuwe opportuniteiten, nieuwe markten en nieuwe diensten. Sirris kan u hierbij begeleiden, zowel met de strategische zoektocht, het in kaart brengen van het potentieel als bij de omzetting van idee tot uitvoering van innovatie trajecten.

Nieuwe waarde realiseren en behouden door het omarmen van de circulaire economie. 

Nastreven van stabiele inkomsten en tegelijk bijdragen aan het milieu en de maatschappij is een waardevol en aantrekkelijk streefdoel voor elk bedrijf. De ruime expertise van Sirris kan u niet alleen ondersteunen bij het definiëren van strategische keuzes en hun potentieel maar kan u ook bijstaan bij het omzetten van ideeën naar innoverende processen producten en diensten die concreet toepasbaar zijn.

Duurzame productie en efficiëntie

In de vele projecten en activiteiten binnen Sirris zijn diverse energiegerelateerde onderwerpen onderzocht. In ons OWI Application Lab (OWI-Lab) gaan we dieper in op R&D-activiteiten op het gebied van windenergie op land en op zee door toegang te verlenen tot unieke test- en monitoringinfrastructuren, zoals de grote klimaattestkamer en de R&D-infrastructuur voor structurele gezondheidsmonitoring. Het lab fungeert ook als innovatiecluster voor duurzame offshore-energie zoals offshore windenergie, golf- en getijdenenergie.  

Wil u ook weten wat duurzaamheid voor uw bedrijf concreet kan betekenen?

We komen graag bij u langs om uw mogelijkheden in kaart te brengen.

Neem vrijblijvend contact op met onze duurzaamheidsexperts!