Coatings

Een easy-to-clean, slijtvaste, corrosiewerende, antibacteriële en/of waterafstotende deklaag? Van verbeterde eigenschappen (bv. een betere grip) en nieuwe functionaliteiten (bv. self-cleaning) tot een nieuw uitzicht voor uw product: de toepassingen van coatings zijn even talrijk als de voordelen.

‘One-stop-shop’

Sirris heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in oppervlaktebehandeling en is voor bedrijven dan ook een praktische one-stop-shop voor zowel advies als hulp bij de ontwikkeling van prototypes. Het SmartCoating Application Lab van Sirris brengt alle kennis over mogelijke toepassingen van (vacuüm) oppervlaktebehandelingsprocessen samen.

Het SmartCoating Application Lab in een notendop

  • In dit gespecialiseerde lab worden nieuwe technologieën ontwikkeld en gedemonstreerd.
  • Voor haast alle producten, volumes en grondlagen kunt u testen wat het effect en de meerwaarde zouden zijn van een hoogwaardige coating.
  • In ons onderzoekscentrum staan de laatste nieuwe machines ter beschikking voor PVD/HiPIMS, natchemische coating en inkjetprinten. Uitgebreid testen en karakteriseren van deklagen is mogelijk via diverse karakterisatietechnieken in onze geklimatiseerde laboruimte.

Hoe kunnen we u helpen?

Denkt u eraan om coatings te  gebruiken voor nieuwe producten of toepassingen? Vraag Sirris dan gerust om technologisch advies en/of praktische oplossingen.

Contacteer ons voor meer informatie!