Advanced Manufacturing

Wil u bijblijven met de laatste industriële ontwikkelingen en evolueren naar een toekomstgerichte onderneming, dan moeten ook uw productieprocessen up-to-date blijven. Om het enorme potentieel te verkennen, en zelf ‘Factory of the Future’ te worden, kunt u rekenen op het Sirris’ netwerk van ingenieurs en onze hightech infrastructuur.

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van Additive Manufacturing (AM), ook bekend als 3D-printing. AM maakt immers mogelijk om materiaalefficiënte en lichtere stukken te maken, flowtoepassingen te optimaliseren, functies te integreren en  mass customisation te realiseren.

Kleinere series, steeds meer nieuwe producten, prijzen die onder druk staan en een tekort aan gekwalificeerd personeel. Uitdagingen waarmee de maakindustrie zich geconfronteerd ziet. Het antwoord: ‘Smart Factories’ of te wel slimme fabrieken, die flexibel, veilig en grotendeels autonoom kunnen produceren.

Geminiaturiseerde onderdelen, microgestructureerde oppervlakken, ingebedde microsensoren: microfabricatie opent voor bedrijven tal van nieuwe mogelijkheden om zich te onderscheiden en competitief sterker te staan.

Nieuwe producten met innovatieve eigenschappen en strenge performantiecriteria vereisen steeds preciezere componenten. Productnauwkeurigheid wordt dus steeds belangrijker, maar de productiekosten mogen niet oplopen. Hoe bewaart u het evenwicht?

 

 

Made Different

Hoe wordt uw bedrijf een ‘Factory of the Future’? Alle informatie vindt u op de Made Different website.
Neem vrijblijvend contact op met onze advanced manufacturing-experts. We komen bij u langs om uw mogelijkheden in kaart te brengen.