Overslaan en naar de inhoud gaan

Advanced Manufacturing

Slimme & digitale fabriek

2016 stond in het teken van productieautomatisering. Sirris zet in op cobots als antwoord op vragen van de industrie naar oplossingen voor bijvoorbeeld repetitieve of lichamelijk belastende taken, in kleine series, snel veranderende omgevingen. Na de uitbouw van de infrastructuur in onze site in Diepenbeek volgde de lancering van de nieuwe site in Kortrijk, speciaal gewijd aan technologieën ter ondersteuning van operatoren.

Brouwerij St. Bernardus onderzoekt optimalisering van verpakkingsadeling

Bij Brouwerij St. Bernardus blijft de groeiende internationale populariteit van speciale bieren niet onopgemerkt, waardoor de huidige manier van werken zijn grenzen stilaan bereikt. Daarom wilde de brouwerij haar (productie-)processen optimaliseren. In de verpakkingsafdeling dacht men aan een reductie van het aantal manuele processen, omwille van ergonomie en personeelsbezetting.
Link

Paumelles Liégeoises herziet zijn processen en vergroot zijn efficiëntie

Al 60 jaar produceert Paumelles Liégeoises een ruime waaier aan metalen scharnieren, vaak in beperkte series. Het bedrijf heeft aan Sirris gevraagd zijn productieprocessen en hun sturing onder de loep te nemen. Streefdoel: een manier vinden om nog altijd binnen 48 u aan de klanten te leveren, mét beperking van de voorraden die voor het bedrijf verlieslatend waren.
Link

Sky Man optimaliseert productieorganisatie met QRM, ook op kantoor

Sky Man International uit Boom gaat voor continue verbetering, van zijn producten, maar ook van zijn productieorganisatie en orderafhandeling. Daarom introduceerde het QRM in productie en in de kantoren. Dankzij de nieuwe samenwerkingsvorm in teams worden de doorlooptijden nog korter en kende de interne werking een verbetering.
Link

Gestroomlijnde processen leveren feilloze keuken- en woonconcepten

Emmanuel Fraeye uit Ardooie ontwerpt, bouwt en plaatst keukens en interieurs op maat. Om elk project tijdig en zonder kwaliteitsverlies te kunnen realiseren, stroomlijnde het bedrijf samen met Sirris zijn bedrijfsprocessen.
Link