Anneleen Vens van Renson over digitale transformatie in bouwsector

Digitale economie wordt gedreven door hyperscale and microcare. Het is cruciaal om schaalbare online diensten aan te bieden die op een gebruiksvriendelijke manier taken overnemen van consumenten en/of business gebruikers. We vroegen ons af hoe beslissingsnemers hiernaar kijken. Aan het woord Anneleen Vens, Head Digital Transformation bij Renson.

Anneleen is het hoofd van het digitale transformatie-team bij Renson. Ze is een voortrekker van digitalisering in de meer traditionele industriële sectoren, zoals de bouwsector. Haar uitgesproken visie en vastberadenheid zorgen ervoor dat ze een groot bedrijf als Renson in beweging kan zetten: een jonge vrouw die haar mannetje staat.

Lees het interview nu op Bloovi 

Over Hyperscale & Microcare
In deze interviewreeks zoomen Peter Verhasselt en Nick Boucart van Sirris in op de essentie van digitale business: schaalbare online diensten. Niet software of de zoveelste technologiehype staat daarbij centraal, wel het vermogen om schaalbaarheid en klant-centriciteit te combineren. Hun boek 'Hyperscale& Microcare’ kan je hier bestellen.

 

Tags: