Agoria Academy: How to build a digital business

Denkt uw bedrijf er ook aan zijn aanbod aan te vullen met of om te vormen naar een digitale dienst? Wilt u een beter begrip opbouwen van wat dit allemaal inhoudt? Agoria Academy organiseert in samenwerking met Sirris 'How to build a digital business' op 23 oktober.

"Software is eating the world", stelde Marc Andreessen al in 2011. Steeds meer bedrijven evolueren naar het aanbieden van software- en data-gebaseerde diensten. Maar hoe begint u daaraan? Wat is de impact op uw businessmodel en cash flow? Welke nieuwe development methodes en technologische kennis moet u in huis halen? Hoe bouwt u online een sterke relatie met de gebruiker op? Op dergelijke vragen zal deze opleiding een antwoord formuleren.

Het programma behandelt verschillende deelaspecten met telkens een uitgebreid deel ex cathedra en daarna een oefening. Voor die oefening wordt in de loop van de dag per groep van 4 à 5 personen gewerkt aan één case. Deelnemers mogen een case van hun bedrijf voorstellen.

Voor wie?

Deze opleiding is bestemd voor professionals betrokken bij de digitale transformatie van hun bedrijf op het niveau van het product- en dienstenaanbod of het bedrijfsmodel zelf. Zowel voor bedrijven die al een concreet idee hebben voor de uitbouw van een digitale business, als voor bedrijven die nog meer in de verkennende fase zitten.

Interesse? Praktische info, het programma en inschrijvingsformulier vindt u hier.

Tags: