Boekcover 'Van ambitie tot adoptie'
Masterclass

Verhoog de slaagkans van uw digitale projecten

Digitaal is al een tijdje onder ons, maar het blijft een moeilijk vatbaar iets. Hoe goed we ook plannen en voorbereiden, toch lijkt het transformatieproject ons te ontglippen. De vragen “hoe beginnen we eraan?” en “waarom loopt dit hier fout?” zijn nog steeds pijnlijk actueel. In deze masterclass focussen we ons op de leerpunten voor kmo's met digitale projecten.

Centraal tijdens deze masterclass staat het eigen maken van een minimum digitaal jargon. Er is geen technische voorkennis vereist. Voor iedereen binnen een (klein of middelgroot) bedrijf die betrokken is bij een digitaal project betekent deze masterclass alvast een waardevolle investeringen.

De masterclass, een organisatie van Agoria Academy, is gebaseerd op het boek 'Van ambitie tot adoptie: Digitaal transformeren met impact', geschreven door twee van de lesgevers. Elke deelnemer ontvangt een exemplaar.

Wat kunt u verwachten?

De masterclass is interactief. Er is telkens een deel ex cathedra met daarna een oefening of ruimte voor discussie met de andere deelnemers op basis van eigen voorbeelden en ervaring. Het gaat om de kennis van termen en concepten, maar nog belangrijker om het inzicht waar een traditionele aanpak contraproductief werkt en waarom.

We behandelen onder andere de volgende onderwerpen:

  • Het project ophangen aan de strategie van uw bedrijf via duidelijk geformuleerde ambities. Uw digitale strategie expliciet maken en bewaken tijdens de uitvoering van uw projecten.
  • Begrippen als 'planning', 'return on investment', budget, roadmap begrijpen in het kader van digitale transformatie. Focussen op zaken waar u op korte termijn zichtbare impact mee kunt maken.
  • Effectieve teams samenstellen en welke rollen en gedeelde competenties daarvoor nodig zijn. Samenwerken over verschillende departementen en organisaties.
  • Welke aandachtspunten zijn er bij succesvolle digitale projecten voor de CEO, de CFO, HR en IT.

Meer info over de masterclass vindt u hier.

Interesse in het boek 'Van ambitie tot adoptie – Digitaal transformeren met impact', dat nu uit is bij Die Keure? Meer info vindt u hier.

Deelnameprijs

Deelnameprijs per persoon, koffiepauzes en broodjeslunch inbegrepen bedraagt voor bedrijven met een vestiging in Vlaanderen slechts 425 euro (excl. btw) dankzij de steun van VLAIO in de context van het #industriepartnerschap. Voor anderen is de prijs 1.219 euro.

Dit evenement maakt deel uit van het Industriepartnerschap waarin 17 Vlaamse innovatiepartners een geïntegreerde dienstverlening aanbieden om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in de 3 volgende thema's: Digitalisering, Duurzaamheid & Industrie 4.0. Zij doen dit onder leiding van Agoria en Sirris en met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Industriepartnerschap

Datum

28 november 2023 09:00 - 17:00

Locatie

Rodebol Events (Claerhout)
Sint-Denijslaan 485
9000 Gent
België

Google maps

Prijs

€425,- bedrijven gevestigd in Vlaanderen | €1.219,- andere

Contactpersoon

Lees meer over deze expertise

Datum

28 november 2023 09:00 - 17:00

Locatie

Rodebol Events (Claerhout)
Sint-Denijslaan 485
9000 Gent
België

Google maps

Prijs

€425,- bedrijven gevestigd in Vlaanderen | €1.219,- andere