Showcase Reniver
Informatiesessie

Connected machines made real - showcase Reniver

Haalt u de maximale output uit uw machines? Wilt u weten hoe u meer uit uw machines kan halen? Toegang tot verborgen machinedata, events en aansturingsmogelijkheden kan u wellicht vooruithelpen. Tijdens dit event worden innovaties getoond en de nieuwe ontwikkeling Reniway van Reniver gedemonstreerd.

De missie van Reniver is uw machines op een eenvoudige, cyberveilige en (her)bruikbare manier 'connected' maken, zodat u over alle mogelijkheden beschikt om de productiviteit en de kwaliteit te verbeteren. Om deze uitdaging aan te gaan, ontwikkelde het engineeringbedrijf met de steun van VLAIO de Reniway-toepassing. Tijdens dit showcase-event worden de innovaties uit de doeken gedaan en wordt de werkwijze van Reniway gedemonstreerd met productiemachines en robots in de 4.0 Made Real Pilot Factory van Sirris.

Via showcases wordt op een tastbare manier de kracht van standaardisatie op de machine gedemonstreerd.

Meer hierover kunt u lezen op onze blog.

Voor wie?

Op dit event voor machinebouwers, integratoren en productiebedrijven lichten we toe hoe we te werk gaan om uw machines connected te maken.

Praktisch

Het event vindt plaats van 11:00 tot 12:00 en aansluitend bent u ook welkom op de 'Open House' van Sirris, waarop tal van nieuwe technologische ontwikkelingen in advanced manufacturing gedemonstreerd worden.
Meer informatie over deze 'Open House' vindt u hier.

(Bron foto: 123RF)

 

Datum

13 september 2022 11:00 - 12:00

Locatie

Sirris - Wetenschapspark 9
3590 Diepenbeek
België

Google maps

Prijs

deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht

Contactpersoon

Partners

Gefinancierd door

Datum

13 september 2022 11:00 - 12:00

Locatie

Sirris - Wetenschapspark 9
3590 Diepenbeek
België

Google maps

Prijs

deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht