data analyse
Opleiding

Bootcamp - Data beyond the Hype

Hoe ontsluit u het datapotentieel van uw bedrijf? Onze bootcamp 'Data beyond the Hype' is een kortlopende, intensieve workshop over hoe u de informatie die u uit uw data haalt, kunt maximaliseren en inzetten om de dienstverlening van uw bedrijf te verbeteren. Het gaat om een uitgebreide reeks trainingsmodules waarbij alle bouwstenen voor het opzetten en ontwikkelen van AI-oplossingen aan bod komen, aangevuld met praktische sessies aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden.

Doel van de bootcamp is de nodige kennis aan te reiken om uw AI-maturiteit te starten of te verbeteren. Hiertoe doorloopt u de verschillende stappen in een AI-project, van dataverzameling en -voorverwerking tot de ontwikkeling van geavanceerde machinelearning-algoritmes met behulp van goed gestructureerde modules. Tijdens de praktische sessies doet u ook hands-on ervaring op door het uitvoeren van data-analyseroutines en het implementeren van leermodellen.

Deze on-site bootcamp van 2 dagen is zo opgevat dat hij de interactie tussen de deelnemers en onze AI-experts, maar ook de netwerking en interactie tussen de deelnemers onderling optimaliseert en sectoroverschrijdende kennisoverdracht mogelijk maakt. .

Onderwerpen die in deze training aan bod komen:

  • Begrijpen wat AI is

  • Dataverkenning en hypothese-opbouw

  • Feature engineering

  • Het juiste algoritme kiezen

  • Geavanceerde AI/ML-methoden

Doelpubliek

De bootcamp 'Data beyond the Hype' staat open voor al wie belangstelling heeft voor AI en data, al dan niet met technische achtergrond, zijn AI-competenties wil ontwikkelen of verbeteren, en wil onderzoeken hoe hij het potentieel van zijn bedrijf kan boosten met geavanceerde analyses.

Prijs

Prijs voor de EluciDATA Community- en Sirris-leden: 2950 EUR (excl. btw)
Niet-leden: 3250 EUR (excl. btw)

 

Algemene voorwaarden

  • Facturen worden na het event verstuurd. U kunt onze algemene voorwaarden raadplegen op onze website.

  • Als u verhinderd bent, kunt u zich laten vervangen door een collega. Gelieve ons via e-mail (event.admin@sirris.be) de naam van uw collega mee te delen.

  • Annuleringen dienen via e-mail te worden gemeld (event.admin@sirris.be). U kunt uw deelname tot 3 werkdagen vóór het event gratis annuleren. Bij annulering na deze datum of niet-deelname zonder annulering, wordt de volledige deelnameprijs gefactureerd.

     

Datum

20 juni - 21 juni 2023

Locatie

Sirris, MRC Gent Technologiepark 48
9052 Zwijnaarde
België

Google maps

Prijs

€2950,- leden EluciDATA/Sirris/Agoria | €3250,- andere

Contactpersoon

Datum

20 juni - 21 juni 2023

Locatie

Sirris, MRC Gent Technologiepark 48
9052 Zwijnaarde
België

Google maps

Prijs

€2950,- leden EluciDATA/Sirris/Agoria | €3250,- andere