Additive-manufacturing-expert Benjamin Denayer moderator op AMEC

Op 21 juni vindt de CECIMO Additive Manufacturing Conference (AMEC) plaats in het Europese Parlement in Brussel. Ook Sirris levert een bijdrage en zal een van de sessies modereren.  

De Additive Manufacturing Conference, georganiseerd door CECIMO, vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. Centraal staat het gebruik van AM in tal van sectoren. Lucht- en ruimtevaart, automotive, gezondheidszorg, de spoorwegsector, het zijn slechts enkele sectoren waarin 3D-printtechnologieën een sterke groei kennen.  

De opkomst van additieve technologieën zorgt wellicht voor een nieuwe golf aan innovaties in productie. Wil Europa leider zijn in deze volgende innovatieronde, dan zal het op wereldschaal voorop moeten lopen in industriële technologieën zoals AM. AMEC brengt EU beleidsmakers en voornaamste marktspelers samen om inzicht te geven in de top van toepassingen met additive manufacturing en om te debatteren over de rol van de EU in acties om Europa aan het front van de technologische ontwikkelingen te brengen.  

Met haar uitgebreide expertise in additive manufacturing verleent Sirris haar medewerking aan dit event. AM-expert Benjamin Denayer zal moderator zijn van de sessie 'Additive Manufacturing at the heart of the next production revolution: Discussing Europe's position in the technology's ecosystem.' 

Wilt u erbij zijn? Alle details en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u hier