4.0 platform van Reniver, de sleutel tot een transparante werkvloer

 

In '4.0 made real by Sirris' gebruiken we innovatieve en commercieel beschikbare IoT-technologie. We zijn dan ook erg trots om het Belgische IoT-engineeringbureau Reniver als partner te verwelkomen! Met hun nieuwe '4.0-platform' creëren we een transparante werkvloer. 

Reniver is een Belgisch engineeringbedrijf dat opgericht werd in 2012. Het is gespecialiseerd in R&D voor slimme fabrieken. Het werkt vooral rond IT voor de industrie, flexibele communicatiesystemen en IoT-systemen. 

Reniver heeft zijn eigen 4.0-platform ontwikkeld, gebaseerd op innovatieve oplossingen voor machinecommunicatie. Dit werd al succesvol toegepast bij Shell, Duracell, Niko en Meyn Foodprocessing. Met dit platform kunnen verschillende industriële databronnen (machines, installaties enz.) gemakkelijk aangesloten en geconfigureerd worden. Het platform werd ontwikkeld met bijzondere aandacht voor de gebruikersinterface zodat je ook met weinig of geen ervaring in machinecommunicatie de systemen kan instellen. 

Reniver heeft piepkleine draadloze sensoren ontwikkeld met tot wel 10 functies die snel geconfigureerd en geïnstalleerd kunnen worden op uw oude of niet-geconnecteerde machines. Zo wordt uw machine in een oogwenk verbonden! 

Wij zijn er heel trots op dat Reniver “4.0 made real by Sirris” heeft uitgekozen om zijn nieuwe platform te demonstreren en verder te ontwikkelen. Houd het Reniver-platform in de gaten als u naar ons lanceringsevent komt op 7 november!   

Bouwsteen: Transparante werkvloer

Deze blog is een onderdeel van onze campagne '4.0 made real by Sirris', om de haalbaarheid van 4.0-technologieën in de industrie aan te tonen. Wenst u meer te weten? Ga naar onze landingspagina of LinkedIn-pagina!