Wat betekent Industrie 4.0 concreet voor uw bedrijf?
Industrie 4.0 betekent ‘digital manufacturing' voor uw bedrijf en maakt uw productielijn sneller, flexibeler en efficiënter door deze te digitaliseren. Door de keuze en inzet van de juiste technologieën in uw industriële toepassingen ontstaan meer industrie 4.0 innovatiemogelijkheden. Zo kunt u inspelen op de belangrijkste trends, zoals doorgedreven maatwerk en massacustomisatie.

Uw eigen 4.0 Made Real journey!

Inzicht en praktijkgerichte kennis is cruciaal om een succesvolle industrie 4.0 transitie te maken.

Daarom begeleidt Sirris vanuit haar praktijkervaring en expertise in industriële innovatie bedrijven bij keuzes en realisaties om hun eigen Industrie 4.0 Made Real traject waar te maken.

Onze 4.0 Made Real Pilot Factory

We delen onze 'learnings', inzichten en tips & tricks in een realistische industriële omgeving. Ervaar zelf de innovatie en de technologieën van onze 4.0 Made Real hightech infrastructuur: 4.0 made real van concept tot realisatie! 
Digitaliseren loont!

4.0 made real voor u : 9 digitale bouwblokken
Met digitaliseren kunt u personaliseren en zo inspelen op de gewijzigde rol van de consument in manufacturing. U kunt uw machines connecteren en met een gedigitaliseerde infrastructuur efficiënt en slim produceren. Bovendien wordt een intelligent en geautomatiseerd stockbeheer mogelijk. Dankzij de inzet van IoT en een innovatieve data-architectuur houdt u de werkvloer transparant en kan uw operator de nodige kwaliteit garanderen en de marktintroductietijd verbeteren.

DEMONSTRATOR MET GEÏNTEGREERDE AM NIEUWE DATA-ARCHITECTUUR EID-DEUR NAAR CERTIFICATIE
GECONNECTEERDE MACHINES TRANSPARANTE WERKVLOER GEÏNTEGREERDE KWALITEITSCONTROLE
OPERATOR ONDERSTEUNENDE PRODUCTIE NIEUWE PRODUCTIE-TECHNOLOGIE BEWERKING 4.0

Wat kunnen we voor u betekenen?

Sirris vult de leemte aan praktijkgerichte knowhow op, deelt haar inzichten en stelt haar high tech. Infrastructuur ter beschikking aan de Belgische technologische industrie. We delen graag onze kennis en expertise met U!


Blijf op de hoogte
Technologie in werking #4.0 Made Real
Bespreek
Heeft u zelf al 4.0 plannen? Zit u met een specifieke vraag? Praat met onze experten!

Met de steun van: