In 2022 brengen wij u de toekomst
Hoewel we ernaar streven om industrieleiders te zijn in élk innovatief domein, zijn er een aantal zaken die in 2022 volgens ons onmisbaar zijn voor een bedrijf dat klaar is voor de toekomst. De wereld gaat razendsnel vooruit, en het kan erg beangstigend zijn om voorop te lopen. Maar als je als maakbedrijf achterop hinkt, loop je mooie kansen mis. Sirris belicht het pad en gidst u naar de toekomst. 
Factory of the future 
Vandaag zijn de eisen voor maakbedrijven hoog: alles moet steeds sneller, stipter, preciezer, kleiner, meer op maat, goedkoper, milieuvriendelijker, complexer, kwalitatiever, … Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf aan die hoge eisen kan voldoen?  
Circular economy 
We kunnen er niet meer om heen: ook de industrie moet grondig veranderen om de impact op het klimaat te verlagen. Maar hoe verlaagt u het risico van uw duurzame investeringen? En hoe voert u het best verandering door? 
Data & AI 
Big data en AI gaan hand in hand en zijn meer en meer onmisbaar in onze huidige, hoogtechnologische samenleving. Maar hoe begint u eraan? En waar moet u allemaal rekening mee houden? 
Cybersecurity
Zo goed als alle aspecten van het leven raken meer en meer geconnecteerd, de werkvloer misschien nog het meest. Hoe zorgt u ervoor dat uw gegevens veilig blijven bij de overstap naar Industrie 4.0? 

Meer informatie?

Wenst u een van onze experts te spreken? Of wilt u graag meer informatie over onze activiteiten? Neem contact met ons op! We helpen u met veel plezier verder.