Ook Sirris biedt eerste hulp bij innovatie op KMO Kennisbeurs

Ook dit jaar is Sirris aanwezig op de KMO Kennisbeurs, samen met 50 belangrijke Vlaamse kenniscentra in Xpo Kortrijk. Bent u op zoek naar hulp of advies bij een technologische uitdaging of innovatie? Hier komt u snel te weten wie u verder kan helpen.

Op 8 oktober 2013, tussen 14 uur en 19 uur kunt u kennis maken met de specialisten van 50 kennisinstellingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Ook verschillende experts van Sirris zullen aanwezig zijn (stand 46) om uw innovatievragen te beantwoorden en u advies te geven.

Via de website kunt u uw bezoek voorbereiden door vooraf de domeinen aan te duiden waarin u actief bent, interesse of vragen rond hebt. Zo krijgt u een overzicht van de verschillende kenniscentra die in deze domeinen expertise in huis hebben. Vanaf september zult u ook de mogelijkheid krijgen gericht vragen stellen aan de standhouders.

Infosessies

Daarnaast biedt de kennisbeurs ook ruimte voor enkele relevante infosessies rond verschillende thema's, waaronder 'Wegwijs in de wereld van de IWT-subsidies', 'Tips & tricks bij het schrijven van een succesvol IWT-dossier', 'Het juiste product aanbieden aan de juiste klant: geen makkelijke opgave' en 'Samenwerkingsovereenkomsten met kennisinstellingen. Goede afspraken maken goede vrienden'.

Het volledige programma vindt u hier.

De dag wordt afgesloten met een netwerkingevenement.

Deelnameprijs

Deelname is gratis mits registratie vooraf. Schrijf je in via het registratieformulier

Zonder registratie vooraf betaalt u 20 euro (excl. BTW).