ICT

Software is overal. Ook technologie- en maakbedrijven maken er volop gebruik van, al is het soms een hele uitdaging om bij te blijven. Sirris helpt u om het volle potentieel te benutten van innovatieve software- en ICT-toepassingen, zoals cloud computing en (big) data storage. We vertellen u ook hoe die innovaties vlot naar de markt te brengen.

Partner in realisatie & go-to-market van software-innovaties

Softwarebedrijven bijstaan in de cloud

Hoe benut u het enorme potentieel van uw data?

Software & ICT zijn overal. Voor ontwikkelaars van producten en diensten is ICT-technologie dan ook uitgegroeid tot een belangrijke bouwsteen om te innoveren.

  • Het internet is uitgegroeid tot een stabiel distributiekanaal voor softwareproducten, waardoor miljoenen potentiële klanten binnen handbereik komen.
  • De beschikbaarheid op grote schaal van mobiele en wearable devices in alle mogelijke vormen en formaten ontsluiten totaal nieuwe toepassingsdomeinen.
  • Het potentieel van (big) data is zowel een opportuniteit als bedreiging die de industrie dwingt op een ander manier na te denken over innovatie. Bedrijven moeten gaan innoveren met data.

Het op de markt brengen van ICT-gebaseerde producten is vandaag meer dan ooit een kunst. Inspelen op de nieuwste trends vraagt een doordachte aanpak op het vlak van engineering, productmanagement en go-to-market. Drie aspecten waar Sirris u bij kan ondersteunen.

Ons team helpt u bij deze uitdagingen via een unieke aanpak vanuit 3 invalshoeken – businessmodel, technologie & engineering.

Wilt u de mogelijkheden aftoetsen om te innoveren via ICT? Sirris’ ervaringsdeskundigen bieden u individuele begeleiding.

Neem vrijblijvend contact op met onze ICT-experts!